De cruciale bouwsteen voor topondernemers

Het onderwijs streeft in de komende jaren naar kwalitatief toponderwijs dat doelmatig en efficiënt is georganiseerd. Onderwijs dat het beste uit de kinderen haalt, talenten uitdaagt en onderlinge achterstanden verkleint. Onderwijs dat wordt gedreven door de kwaliteit van de leraren en schoolleiders. ICT is een belangrijk middel om toponderwijs te faciliteren en een cruciale bouwsteen, zowel vanuit onderwijskundig als organisatorisch oogpunt. Een goede inzet van ICT motiveert kinderen, verbetert de leerprestaties en maakt leren leuker voor de kinderen. Voor een optimaal resultaat worden ICT-oplossingen dan ook volledig geïntegreerd in de schoolinrichting.

Innovaties met ICT in het onderwijs

Snelle internetverbindingen op glasvezel, virtuele servers in de cloud, tablets en mobiele telefoons in de klas, overal en altijd leren in je eigen persoonlijke leeromgeving, single sign-on... In de afgelopen jaren volgen de ontwikkelingen zich in razend tempo op. Heutink ICT, partner van Reinders Oisterwijk, is gespecialiseerd in het adviseren, installeren en ondersteunen van netwerken binnen basisscholen. Leren en ondersteunen met ICT is daarbij het uitgangspunt. Gert Smits, Verkoop manager bij Heutink ICT: “De uitdaging en opdracht die wij hebben is om er voor te zorgen dat nieuwe technieken daadwerkelijk waarde toevoegen aan de gebruikers in het onderwijs. Daarvoor is binnen onze bedrijvengroep de laatste jaren een goede en betrouwbare basis ontwikkeld met ons netwerkbeheerconcept Deklas.nu en het online start-portaal MOO (Mijn Omgeving Online)”.

De kracht van samenwerken

De dagelijkse samenwerking met de collega’s van Reinders Oisterwijk, zorgt ervoor dat Heutink ICT veel verder gaat dan alleen het leveren van netwerken en hardware. Gert Smits: “Onze specialisten hebben ervaring in het onderwijs en veel kennis op het gebied van educatieve software. Daarom kunnen wij onze klanten tijdens het hele traject adviseren en ondersteunen in het formuleren van een ICT-beleid tot specifieke begeleiding.”

Meer informatie

Voor meer informatie over ICT gaat u naar www.reinders-oisterwijk.nl/ict of neem contact op met onze klantenservice.

HulpNodig