Veelgestelde vragen

Als ik een ruimte in te richten heb, hoe gaat zo’n traject bij Reinders dan?

Eigenlijk is dat best simpel. Of het nou een klein project is of groot, wij komen graag eerst bij u langs om te luisteren, mee te kijken en met u mee te denken tijdens de oriëntatiefase. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en dient vooral om u een stap verder te brengen, u bent nergens aan gebonden. In dit gesprek luistert onze meubilairspecialist natuurlijk goed naar uw wensen, maar zeker zo belangrijk is te luisteren naar uw onderwijsvisie.

Als dit eerste gesprek u bevallen is, vertalen wij uw wensen graag in een mogelijke oplossing die past bij uw budget en bij uw onderwijsvisie. Belangrijk is dat wij graag als partner naast u willen staan in de zoektocht naar het juiste meubilair en de juiste inrichting. Samen met u hebben we slechts één doel: het creëren van een ideale omgeving waarin kinderen zichzelf al spelend en lerend optimaal kunnen ontwikkelen.

Na de oriëntatiefase, het uitwerken van meerdere 3D tekeningen het uitbrengen van een offerte volgt de uitvoeringsfase. Onze projectmanager neemt u helemaal mee in dit proces van voorbereiding en zorgt ervoor dat het door u geselecteerde meubilair geleverd en ter plekke geïnstalleerd wordt.

Uiteraard stopt onze service niet bij het leveren en installeren. Ook wat betreft nazorg mag u volledig op ons rekenen. Tijdens het in gebruik nemen van een inrichting zijn er altijd nog wel enkele vragen of eventuele aanpassingen. Onze projectmanager of meubilairspecialist komt graag bij u langs. Bovendien vertellen wij u vooraf exact welke garantiecondities op de diverse meubelproducten van toepassing zijn. 

Een tevreden klant is waar ons hele inrichtingstraject op gebaseerd is. En om dat te bereiken durven we ver te gaan!

Jullie zijn zelf geen fabrikant van meubels, je zult dus wel duurder zijn dan de fabrikanten zelf, toch?

Dat is gelukkig niet zo. Wij hebben zulke nauwe contacten met onze fabrikanten dat we meubels tegen zeer scherpe prijzen kunnen inkopen. Sterker, doordat wij niet vastzitten aan onze eigen producten zijn we in staat voor elke productgroep verschillende prijsassortimenten te selecteren. Deze prijsassortimenten noemen we de ‘budget-line’, de ‘basic-line’ en de ‘quality-line’.

Bovendien stellen wij dat je alleen echt objectief en onderwijskundig meubilair advies kunt uitbrengen als je onafhankelijk bent ten aanzien van producten. Op die manier kunnen we echt maatwerk garanderen, een inrichtingsvoorstel op basis van onderwijskundig advies dat aansluit bij de onderwijsvisie van iedere specifieke school.

 

 

 

HulpNodig