BS Budschop, Nederweert

We zochten een project inrichter die ons kon helpen met een totaaloplossing, van meubilair voor groep 3 t/m 8, passend bij de vloerkeuze, tot een grote ruimte die voor meerdere doelstellingen te gebruiken is en meer ruimtes.

Het meubilair van Klassehout was bekend en vertrouwd. Waar we nadrukkelijk naar zochten was een uitgebreid en professioneel advies over de verschillende inrichtingsmogelijkheden.

Het was prettig om op locatie diverse mogelijkheden te bekijken en met name stoelen uit te proberen.Daarnaast vond ik het prettig dat er mee gedacht en gekeken werd naar het beschikbare budget.

Vooraf ontvingen we beelden van zaken die niet bij een standaard inrichting horen zoals bijv. maatwerkkasten en ook beelden van ideeën om de grote ruimte in te richten. Deze ruimte kreeg gaandeweg de naam Leerplein en deze gebruiken we nu nog.

Als er vragen kwamen leerkrachten om iets te realiseren werd in praktisch in oplossingen gedacht en hebben we telkens goed advies gekregen. We hebben telkens alles goed doorgelopen en wijzigingen bleven mogelijk ten opzicht van het eerste plan. Bij het inmeten van maatwerkkasten bleek er een aangepast plan te moeten komen. Hier was men zeer flexibel in en dacht mee in oplossingen.

Aanpassingen werden verwerkt in de offerte. Ook iets weglaten ten opzichte van het 1e plan was geen probleem, bijv. omdat je de juiste kleur niet kon vinden.

Het resultaat? Rustige indeling van de groepen; het leerplein is kleurrijk en toegankelijk en inderdaad voor vele doeleinden te gebruiken. Een mooi kleurrijk geheel. De extra werkplekken bij elke groep zijn uitnodigend door de inrichting. Het heeft net iets extra’s!

We ontvangen goede reacties, vooral m.b.t. het leerplein en de maatwerkkasten.

Nazorg

Na levering is er telefonisch contact geweest en een week later werd alles met mij nagelopen. Beschadigde spullen (3 stuks op totale levering) zijn snel opgelost. Een foutieve bestelling (foutschool) en een nalevering werden met een week opgelost.

HulpNodig