BS Het Molenven, Vught (teamkamer)

Teamkamer

Ivonne de Vrind, Stafdirecteur Stichting Leijestroom over de inrichting van BS het Molenven:

Voor het nieuwe gebouw Het Kwartier wilden wij voor alle gebruikers een fijne teamkamer inrichten. Een ontmoetingsplaats en relaxruimte voor iedereen. De inrichting moest kleurrijk, dynamisch en warm zijn omdat de ruimte het hart (middelpunt) van het gebouw is.

Onze verwachtingen richting Reinders waren hoog. Inspireren, prettig samenwerken, goede advisering, goede kwaliteit / prijs verhouding, conceptdenken, duidelijke afspraken, goede levering en afhandeling; we wilden het allemaal.

Gelukkig werden onze verwachtingen allemaal waargemaakt. Reinders is Klantgericht & servicegericht; kan goed denken in concepten en weet wensen uitstekend te vertalen in ontwerpen.

Wij zijn heel blij met het resultaat. De teamkamer is een blikvanger. Het is een echte ontmoetingsplek. De verschillende opstellingen dagen uit om met elkaar in gesprek te gaan. De ruimte is speels,kleurrijk, gezellig en ruimtelijk. De meubels zijn goed op elkaar afgestemd; kleurrijk, fris en dynamisch. Dat is wat past bij Het Kwartier.

Ook de nazorg is fijn bij Reinders. Er wordt meegedacht in de fine-tuning van de ruimte.

 

 

vughtx3_2.jpg (1)vughtx1.jpg (1)

HulpNodig