Dr. H. Bavinckschool, Vlaardingen (nieuwbouw)

Nieuwbouwproject

Directrice Anita van Dam van de Bavinckschool te Vlaardingen:

Voor onze school hadden we als inrichtingsproject: voor 9 groepen nieuwe kasten, drie complete kantoren en een speellokaal inrichten. Een flink project dus.

Ik had al van de collega Peter van de Windt van de PWA school uit Vlaardingen gehoord dat de samenwerking met Reinders bij zijn nieuwbouwproject heel fijn was verlopen. Ik verwachtte dus een fijne samenwerking en een goede service in combinatie met een goede prijs. Die verwachting is gelukkig meer dan waar gemaakt!

De samenwerking met Reinders is ontzettend fijn. De meubelspecialist, Johan, denkt met je mee. Hij luistert voordat hij zijn visie geeft. Dat is een kwaliteit. Verder levert Reinders datgene wat ze beloven!

Eindresultaat is prachtig. Mooie materialen en soepele levering. De ordnerzuil wordt helemaal vervangen en komt gemonteerd aan; goede service!!

 

Johan van Ballekom, Meubilairspecialist bij Reinders:

Elke school is uniek ….dus realiseer ik graag een unieke leer- en werkomgeving.

Een prima stap van het team was dan ook het bezoek aan het inspiratiecentrum in Oisterwijk waarbij alle ideeën daadwerkelijk zicht- en tastbaar werden gemaakt!

Een ruim assortiment en de mogelijkheid om met maatwerkoplossingen te werken was voor het team Dr.H. Bavinckschool een eyeopener.

De intensieve samenwerking met Anita van Dam en haar collega’s heb ik als zeer prettig ervaren! (De echte Bosche Bollen hebben daar zeker een beetje aan meegeholpen)

HulpNodig