IKC de Samenstroom, Gemert

Integraal Kindcentrum

Ine Geerts, directrice IKC De Samenstroom, over het inrichtingsproject:

Onze inrichtingsvraag was breed, namelijk een goede invulling van onze dagopvang 0 tot 4 jaar en peuterwerk voor 2 tot 4 jaar. Ik had al goede ervaringen met Reinders, dus een fijne samenwerking lag voor de hand. Toch werden de sterke punten van Reinders weer extra bevestigd, namelijk de korte lijntjes (één aanspreekpunt) en de heldere advisering bij vragen die we hadden.

Het eindresultaat is top, wij zijn erg tevreden. Het ontwerp voor de wandkast in de groep van peuterwerk, op maat gemaakt, is een eye catcher. De kwaliteit is goed. Het is bovendien erg fijn werken met zowel het slaapmeubilair als het groepsmeubilair.

 

Johan van Ballekom, inrichtingspecialist bij Reinders, over dit project:

Dat we vanuit Reinders ruim voor de start van de nieuwbouw hebben kunnen spreken met de diverse gebruikersgroepen van IKC De Samenstroom, heeft geleid tot een perfect resultaat. Door vroegtijdig een helder inrichtingsproces uit te rollen, zijn alle wensen specifiek besproken en kreeg Reinders het vertrouwen van de directie.

Het borgen van de doorgaande lijn met betrekking tot de inrichting, zowel materiaalgebruik als functionaliteit van de meubels, was voor mij de grootste uitdaging.

Met het enthousiaste en deskundige team van Ine Geerts (kinderopvang 0-4 jaar/peuterwerk 2-4 jaar) was het prettig samenwerken en het resultaat mag er dan ook zijn. Handige maatwerkkasten en veilige verschoonplekken bieden veel gebruiksgemak.

Samen met Martin van den Tillaart heeft Reinders een praktisch en flexibele oplossing gevonden voor het ruimtegebrek dat er was. De combinatie van een podium en handarbeidtafel in een biedt daarbij een prima oplossing!

Een prachtig en modern complex waarbij het kind centraal staat…..klaar voor de toekomst!!

 400_2x-BS-De-StroomKDV.png400_3x-BS-De-StroomKDV.png

400_2x-BS-De-StroomKDV.png (1)

 400_2x-BS-De-StroomKDV.png (1)

HulpNodig