Kbs de Wegwijzer, Teteringen (leerplein)

Leerplein

Michel Berkelmans, directeur BS De Wegwijzer:

Bij de inrichting van mijn nieuwe school De Wegwijzer in Teteringen hebben we bewust gekozen voor de Klassehout meubelen die Reinders levert. Het is heel fraai en degelijk materiaal met veel verschillende mogelijkheden. Het advies dat we daarbij kregen was ook uitstekend.

In De Wegwijzer hebben we in de onderwijswerkruimtes ombouwkasten laten maken, echt ‘maatwerk’. Hierdoor gaat er geen ruimte verloren, geeft dit een fraai ogend effect en hebben we maximale bergruimte gecreëerd. Iedereen is er lovend over.

De keuzes zijn tot stand gekomen door in elke school (ik heb er twee) een werkgroep te formeren die het initiatief nam. Er is overleg geweest met enkele bedrijven en toen is de keuze voor Reinders gemaakt. Daar waar nodig was de adviseur aanwezig bij het werkgroep overleg. De werkgroep heeft op enkele momenten het team geïnformeerd en naar reacties gevraagd. Ook zijn er leerling sets uitgeprobeerd in de praktijk. De keuze was nagenoeg unaniem en het blijkt ook in de praktijk dat de collega’s de keuze als prima ervaren.

HulpNodig