Luc Stevensschool

Ontmoetingsruimte

Jonne de Jong, adjunct directeur Luc Stevensschool, over de inrichting van haar basisschool:

Voor onze nieuw in te richten ontmoetingsruimte wilden we een lichte en flexibele inrichting, die er uitnodigend uitziet. Zo vonden we het belangrijk dat de stoelen in deze ruimte lekker zouden zitten. Het feit dat we van Reinders stoelen op proef kregen was voor ons dan ook ideale mogelijkheid om tot de juiste keuze te komen. Het resultaat is geworden zoals we het gehoopt hadden, licht en flexibel in gebruik. Als we gaan vergaderen kunnen de tafels met wieltjes makkelijk verreden worden. Ook de nazorg is overigens uitstekend. De paar probleempjes die we hadden zijn snel en naar tevredenheid opgelost.

 

Margie Schevers, Meubilairspecialist bij Reinders, over de inrichting van het leerplein op de Luc Stevensschool:

Een ontmoetingsruimte zegt in de naam natuurlijk al iets over de functionaliteit. De ruimte moet vooral uitnodigen om met elkaar in contact te komen. Bij de Luc Stevensschool is de ruimte ook met name vanuit de buitenzijde goed zichtbaar door de grote glazen wanden die tot de grond toe doorlopen. Kleurrijke uitstraling, comfort en flexibiliteit waren met name de kernwoorden bij deze inrichting. Iedere stoel zit anders en iedereen ervaart dit op zijn/haar eigen manier, daarom kiezen we er meestal voor om de school zelf te laten ervaren door het meubilair op proef neer te zetten. Daardoor kan de meubilair werkgroep een weloverwogen keuze maken.

HulpNodig